Tisztaszoba

Szennyeződésmentes fóliák a gyógyszer-, elektronikai és élelmiszeripar számára

Biztonságos és tiszta megoldások

Legújabb technológiával felszerelt, ISO 9 tisztaszobánk és a folyamatos ellenőrzés biztosítják, hogy az itt készülő fóliák és polietilén termékek szennyeződéstől mentesen kerüljenek ki gyárunkból, megfelelve a nemzetközi szabványoknak. Ez jelentős versenyelőnyt biztosít a gyógyszer-, elektronikai és élelmiszeripari partnereink számára.

A galéria megnyitásához kattints a képekre!

A tisztaszoba előnyei a fóliagyártásban

1
Magas szintű szennyeződés-ellenőrzés: A részecske-kontroll megelőzi a külső szennyeződés bejutását a gyártási folyamatba.
2
Szabványos megfelelés: Az ISO 9 minősítés biztosítja, hogy polietilén termékeink megfelelnek a nemzetközi előírásoknak és szabványoknak.
3
Kritikus iparágak támogatása: Ideális megoldás gyógyszer-, elektronikai és élelmiszeripari fólia-csomagolásokhoz.
4
Csökkentett termékkockázat: A tisztaság biztosítása csökkenti a termékhiba és visszahívás esélyét.

Működési és tervezési jellemzők

Így marad szennyeződésmentes a polietilén fólia

Tervezés és építés

A tisztaszobát úgy terveztük és építettük meg, hogy az anyagok és a konstrukció minimalizálják a részecskék generálódását és felhalmozódását. Az egyszerű tisztításra és karbantartásra alkalmas kialakítás is fontos szempont volt.

Részecskeszabályozás

Tisztaszobánkban a levegőben lévő részecskék koncentrációját 35 200 000 részecskére korlátozzuk köbméterenként, ahol a részecskék mérete legalább 0,5 mikrométer. Ezzel biztosítjuk, hogy környezetünk jelentősen tisztább legyen, mint a hagyományos ipari környezetek.

Légszűrés és légcsere

Speciális légszűrő rendszereink és a szabályozott légcserék segítségével folyamatosan fenntartjuk a meghatározott szennyeződés-szintet a tisztaszobában.

Személyzeti előírások

A személyzet teljes testes védőruházatot, maszkot és kesztyűt visel, hogy minimalizálja a szennyeződés kockázatát.

Zsilipes bejutás

A zsilipes bejutási rendszerrel megakadályozzuk a külső szennyeződések bejutását a tisztaszobába, miközben a belső szennyeződések nem jutnak át a tisztább területekre.

Pozitív nyomás

A tisztaszoba pozitív nyomásának köszönhetően bármely szivárgás esetén a tiszta levegő a kevésbé tiszta területekre áramlik, így megakadályozva a szennyeződés terjedését<.